zondag 19 juli 2015

Puffy Pony


Leuke, makkelijke en snelle haarstijl!! Zo maak je van een simpele paardenstaart toch iets speciaals. Erg handig voor een school of sportdag.

Tijd:
< 5 Minuten
Tools:
Borstel, waterspuit, kam, doorzichtige elastiekjes,
eventueel haarlak en accessoires..

Kam het haar glad en maak een strakke paardenstaart.
Om de pluisjes tegen te gaan kun je het haar iets vochtig
maken met een waterspuit.
Pak een plukje haar aan de onderkant van de paardenstaart en bind deze een paar keer om het elastiekje. (afhankelijk van de lengte van het haar)

Het plukje zet je vast met een doorzichtig elastiekje onder je plukje die je er omheen hebt gewikkeld. Trek het elastiekje iets aan en duw voorzichtig het haar over het elastiekje heen zodat het elastiekje is verborgen.
Breng een paar cm onder de staart nog een elastiekje aan.

Nu kun je de “Puff’s” maken… Trek voorzichtig het haar los uit het elastiekje.
Dit gaat het beste als je met één hand de staart vasthoud bij het elastiekje en met de andere hand kun je de “Puff’s” maken.
Je kunt ze zo bol maken als je leuk vind.


Zo kun je de staart verder af maken. Het aantal Puff’s is afhankelijk van de lengte van het haar. Ik heb bij deze haarstijl alle elastiekjes verborgen dus na deze stap bind je weer een plukje haar om het elastiekje.
  

Het eindresultaat….


Heb je nog vragen, ideeën, verzoeknummers? Schroom dan  niet en neem contact met ons op. Heel veel suc6 en we zouden het leuk vinden om reacties te ontvangen op onze site en/of foto’s van door jouw gemaakte creaties!! 
Plaats ze op onze facebook pagina

Liefs Anja

Geen opmerkingen:

Een reactie posten