maandag 20 juli 2015

Kleine staarten twister



Makkelijke en snelle haarstijl. Als ik dit soort staartjes maak bij ze laat ik het er altijd een nachtje inzitten zodat ze s`ochtends
snel klaar zijn, vaak is het dan alleen even de twee staarten opnieuw kammen en of vlechten. Als je in de ochtend geen tijd hebt kun je deze staartjes ook in de avond op nat haar maken, beetje haarlak erover en dan zit het als ze opstaan alvast goed! 

Tijd:
Ongeveer <5 minuten
Tools:
Waterspuit, puntkam, 12 rubberen elastiekjes, klemmen om het haar vast te zetten, haarlak en of haarcrème/ vet, eventueel accessoires als je dat leuk vind.

Maak een klein vierkant boven op het hoofd en zet deze vast. Verdeel het overige haar in 2 gelijke delen en zet deze ook vast.


Haal het vierkant los en maak aan de voorkant twee kleine staartjes.
Voor een mooi glad en strak resultaat het haar natmaken en er wat haarcrème of vet indoen.


Maak nu achter de twee staartjes weer twee staartjes en neem het plukje van het voorste staartje mee. Dus met het rechter staartje aan de voorkant maak je een nieuw staartje achter het linker staartje en zo blijf je alle staartjes kruisen.

   

Het eindresultaat…..

  

Met de afwerking kun je weer veel leuke dingen doen. Hieronder een paar ideeën…..

    


Heb je nog vragen, ideeën, verzoeknummers? Schroom dan  niet en neem contact met ons op. Heel veel suc6 en we zouden het leuk vinden om reacties te ontvangen op onze site en/of foto’s van door jouw gemaakte creaties!! 

Plaats ze op onze facebook pagina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten